Not known Details About گیاهان اضطراب
Not known Details About گیاهان اضطراب
Blog Article
نعناع برای مشکلات گوارشی مفید است؛ علائم گوارشی مانند سوهاضمه، ناراحتی معده، درد معده، گاز، نفخ و… را بهبود می بخشد، ماهیچه های صاف دستگاه گوارش را شل می کند و سندرم روده تحریک پذیر را بهبود می دهد، عملکرد مغز را تقویت می کند یعنی هوشیاری را افزایش و ناامیدی، اضطراب و خستگی را کاهش می دهد، درد شیردهی را کم می کند، سرماخوردگی و آنفولانزا را تسکین می دهد و بوی بد دهان را کاهش می دهد.
جینسینگ مقوی است و خواص درمانی دارد. خستگی، ضعف و عملکرد شناختی را بهبود می بخشد، التهاب را کاهش می دهد، برای اختلالات نعوظ مفید است، از آنفولانزا پیشگیری می کند و قند خون را کاهش می دهد.
وسواسها میتوانند تنها در حوزه فکر باشند، مانند فکر مداوم تصادف و یا همراه با عمل باشند، مانند دست شستن، وارسی کردن و شمارش.
بعد از انجام تمرین فوق که باعث آرامش در عضلات متفاوت بدن خود میشود، خوب است یک آرامش فراگیر در کل بدن خود بهصورت یکپارچه را نیز تجربه کنید. برای اینکار لازم است مکانی آرام مانند دریا، جنگل، کوهستان و یا هر جای دیگری که احساس آرامش به شما میدهد را تصور کنید.
خار مریم برای درمان بیماری های کبدی، کلسترول بالا، آکنه، کاهش سطح قند خون، افزایش شیر مادر و کاهش رشد سلول های سرطانی مورد استفاده قرار می گیرد و یک درمان سنتی برای بیماری های عصبی مانند آلزایمر و پارکینسون است.
مراقبه را میتوان در هر لحظه و هر جایی انجام داد. در روش ذهنآگاهی، هدف مراقبه لذت بردن از لحظه اکنون است. بدین معنا که هر کاری که میکنید در همان لحظه بسر ببرید.
زنجبیل گیاهی است که برای تسکین حالت تهوع مورد استفاده قرار می گیرد؛ تحقیقات نشان می دهد که زنجبیل، حالت تهوع ناشی از بارداری و شیمی درمانی را بهبود می بخشد.
استاد به شما میگوید: دفعه بعد باید کنفرانس بدهید. از همان لحظه شنیدن این خبر دچار اضطراب میشوید. چرا؟ مسلماً گفتگوهایی از این جمله در شما در جریان است: اوه، از پس آن بر نمیآیی، باز خراب میکنی، حواست باشد طوری آماده شوی که هیچ اشتباهی هرچند کوچک هم نکنی، چقدر بد میشود اگر خراب کنی، اگر از پس آن بر نیایی چه؟ و … .
اضطراب خود را در شکلهای متفاوتی ظاهر میسازد که به شش نمونهی آن در اینجا بهطور مختصر اشاره میکنیم.
در نظر داشته باشید که بابونه می تواند با داروهای رقیق کننده خون تداخل داشته باشد و باعث واکنش های آلرژیک شود.
بنابر این فرض، وقتی افراد باورهای نادرستشان را شناساییکنند، تعامل آسانتری با دنیای واقعی خواهندداشت. اما باید آگاه باشیم که این افراد از کودکی دنیا را تنها از پشت عینکهای رنگیشان دیدهاند، بنابراین قانعکردنشان بهاینکه دنیا بهگونه دیگریست یا دیگران دنیا را بهگونه دیگری میبینند، آساننمیباشد.
بشر کنونی در عصری زندگی میکند که تغییرات بیشمار مشخصه اصلی آن است و این تغییرات زیاد انسان را در پیشبینی آینده خود دچار تردید میکند. زندگی همانند گذشته دارای چنان ثباتی نیست که همه چیز از جمله شغل، موقعیت اجتماعی، ثروت و حتی همسر از پیش تعیین شده باشد. فرد باید همواره در مقابل احتمالات متفاوت پیش روی خود تصمیمگیری کند و این امر گرچه به او آزادی بیشتری میبخشد، ولیکن در عین حال اضطراب او را نیز بیشتر میکند؛ چه که او در گذشته مسئول سرنوشت خود نبود و سرنوشت خود را از پیش تعیینشده میدانست ولکن بشر کنونی خوشبختی و بدبختی را در دستان خود میداند که این امر باعث ایجاد اضطراب در او میشود.
مصرف زیاد نمک باعث کاهش پتاسیم در بدن و افزایش فشار خون میشود که هر دو اضطرابزا است. مصرف شکر و مواد قندی ساده نیز باعث اضطراب در بدن میشوند.
این روال گفتگو بین بابک سالم، مضطرب آنقدر ادامه مییابد تا بابک سالم غلبه کند. بهتر است در ابتدا این گفتگو در حضور درمانگر صورت پذیرد تا او نقش بابک سالم را ایفا کند، زیرا در ابتدای کار here هنوز جنبه سالم فرد رشد نکرده و به گفتههای بابک سالم اعتقادی ندارد.